Renovering i høj kvalitet

Totalløsninger

Vi tilbyder forskellige former for opgaver inden for renovering. Vi har over 8 års erfaring indenfor vores fag, og har derfor også erfaring med mange forskellige renoveringsopgaver.

Vi kan både udføre mindre renoveringer som renovering af tag og gulve, ligesom vi sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan stå for totalløsninger indenfor renovering af for eksempel huse, facader og badeværelser.

Vi arbejder sammen med blandt andet murere, elektrikere og andre fagfolk, som alle er kvalitetsbevidste og dygtige håndværkere, og derfor kan vi altid tilbyde vores kunder renovering af høj kvalitet.

Ingen opgave med renovering er for stor eller lille

Som sagt kan vi tilbyde totalløsninger, som gør et større byggeprojekt nemmere for dig som kunde. Vi klarer alle renoveringsopgaver – både af huse, tagrender, facader, døre, tage og meget mere. Vi kan tilbyde alt indenfor renovering.
Uanset opgaven og dens størrelse, går vi op i at levere arbejde i høj kvalitet. Vi tilbyder gerne uforpligtende rådgivning omkring renovering og giver også helt uforpligtende tilbud til alle kunder i Køge, Greve og Solrød.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på renovering

Har du derfor et projekt i tankerne med renovering af den ene eller anden art, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 50 58 24 57 eller skrive en e-mail på ss@b-s-e.dk.

Få et uforpligtende tilbud