Tagarbejde i Køge, Greve og Solrød

Nyt Tag, Tagarbejde & Tag Renovering

Vi udfører alle former for tagarbejde. Vi har mere end 8 års erfaring som tømrere, og har derfor også store kompetencer indenfor tagarbejde. Hvis du vælger os til at udføre dit tagarbejde, følger der automatisk en masse muligheder.

Vi ved nemlig, at ingen kunder og huse er ens. Derfor tilbyder vi mange muligheder indenfor tag og tagarbejde. For eksempel tilbyder vi ståltage, tegltage, eternittage og termotage.

Vi finder den bedste løsning indenfor tagarbejde

En af vores mest fasttømrede værdier er, vi vil udføre vores arbejde i samarbejde med kunden. Kun ved hjælp af tæt dialog med hver eneste kunde, kan vi finde frem til den bedste løsning, der lever op til kundens forventninger.

Derfor tager vi gerne ud til dig for at vurdere dit tag og for eksempel rådgive om der er behov for reparation eller en større udskiftning. Af tagarbejde udfører vi både tagrenovering og udskiftning af tage, ligesom vi kan sætte ovenlysvinduer eller lystuneller op for at skabe mere lys i et pågældende rum.

Ring og få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Kort sagt tilbyder vi alt indenfor tagarbejde for kunder i Køge, Greve og Solrød. Vi udfører vores arbejde i tæt dialog med dig som kunde.

Står du derfor og har behov for kyndig og professionel hjælp til et stykke tagarbejde af den ene eller anden slags, er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon 50 58 24 57 eller e-mail ss@b-s-e.dk.

Få et uforpligtende tilbud