Nybyggeri med Kvalitetssans

Nybyggeri & Nybyg

Vi er erfarne og kompetente håndværkere, der lægger en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet. Vi har mere end 8 års erfaring inden for vores område og har gennem tiden udført mange forskellige opgaver for både privat- og erhvervskunder i Solrød, Greve og Køge.

Vi tilbyder alt indenfor nybyggeri. For eksempel kan vi stå for opførelse af garager, hus, terrasser, skure og lignende.

Vi udfører energirigtige nybyggerier

Vælger du os til at opføre dit nybyggeri, vælger du en håndværkervirksomhed, som går højt op i at udføre arbejde i kvalitet. Vi leverer det bedste håndværk, for kun på den måde opnår vi tilfredse kunder. Vi efterlever vores kunders ønsker, og derfor kan vi indenfor nybyggeri også tilbyde energirigtige løsninger.

Desuden gør vi brug af ingeniører, så vi er sikre på at arbejde efter de rigtige beregninger. Vi overholder altid tider og deadlines. Sidst men ikke mindst kan vi udføre totalløsninger indenfor blandt andet nybyggeri.
Vi samarbejder med dygtige fagfolk, som kan supplere vores eget håndværk.

Kontakt os i dag for nybyggeri i Køge, Greve og Solrød

Har du en opgave inden for nybyggeri eller andet tømrerarbejde, står vi gerne til rådighed. Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og eventuelt modtage et uforpligtende tilbud på eksempelvis nybyggeri, kan du kontakte os direkte på telefon 50 58 24 57 eller e-mail ss@b-s-e.dk.

Få et uforpligtende tilbud