Gulvarbejde & Gulvlægning

Gulvarbejde, Gulvlægning & Gulvslibning

Er der problemer med gulvet, eller er det blot på tide at få udskiftet det gamle, står vi til rådighed med gulvlægning. Vi har mere end 8 års erfaring på vores område og tilbyder alt indenfor gulvlægning.

Vi tilbyder gulvlægning i mange forskellige materialer, for eksempel klikgulve og massive gulve, hvilket betyder, at vi kan klare gulvlægningsopgave i ethvert rum. Desuden kan vi tilbyde gulvslibning og gulvrenovering, som kan være med til at give gulvet nyt liv.

Gulvslibning & Gulvrenovering – Pust nyt liv i dit gamle gulv

Gulvet i dit hjem bliver jo slidt med tiden – og ofte bliver det slidt lang hurtigere end resten af din bolig.  Et flot gulv afspejler også en velholdt bolig og kan gøre en kæmpe forskel på den overordnede indretning.

Ofte er det ikke nødvændigt med et helt nyt gulv – en grundig gulvslibning kan hurtigt puste nyt liv i et gammelt trægulv.  Vore mange års erfaring med gulvrenovering og slibning sikrer dig et pålideligt og veludført arbejde.

Gulvlægning i Køge, Greve og Solrød

Vi kan være med til at gøre noget godt for næsten alle gulve. Vi arbejder både for private og erhvervskunder. Selvom vi er beliggende i Strøby tæt ved Køge, kan vi udføre gulvlægning og andre gulvarbejde opgaver for kunder over hele Sjælland.

Uanset opgaven går vi altid op i at tilfredsstille vores kunder, og derfor er vores arbejde i tæt kontakt med kunden. På den måde håber vi at kunne levere tilfredsstillende løsninger inden for gulvlægning – hver gang.

Kontakt os når du skal have lagt nyt gulv

Hvis du har en opgave indenfor gulvlægning eller tømrerfaget generelt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer og ser, hvad vi kan gøre for dit gulv, ligesom vi kan rådgive om, hvilke materialer og løsninger, der vil passe sig bedst.

Du kan få fat i os direkte på telefon 50 58 24 57 eller på e-mail ss@b-s-e.dk.

Få et uforpligtende tilbud