Døre og vinduer udskiftes og repareres

Døre & Vinduer

Vi har mere end 8 års erfaring indenfor tømrerfaget. Derfor har vi naturligvis også erfaring med udskiftning og isætning af nye døre og vinduer. Vi kan klare alle former for opgaver indenfor døre og vinduer, hvilket for eksempel kan gælde større glaspartier, ovenlysvinduer og lignende.

Vi bruger kun anerkendte og gode leverandører, heriblandt KBP, Rationel, Outline, Outrup og Velux. Vi udfører dør- og vinduesopgaver for både private og erhvervskunder i Køge, Greve og Solrød.

Vi laver døre & vinduer i tæt kontakt med kunden

I firmaet har vi et helt fastlagt værdisæt omkring vores arbejde. På grund af vores samarbejde med leverandørerne, kan vi tilbyde døre og vinduer til konkurrencedygtige priser.

Derudover sætter vi fokus på at udføre vores arbejde i tæt kontakt med kunden, så alt vores arbejde lever op til dine forventninger.
Desuden har vi mange gode og fagstærke samarbejdspartnere, hvilket gør os i stand til at levere totalentreprise, hvor vi kan stå inde for alle faglige dele.

Du kan evt. se en oversigt af vores partnere og leverandører af nye vinduer og døre – det sikrer nemlig vi altid kan finde den helt rigtige dør, vindue eller facade løsning til dig!

Få et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre

Skal du have lavet døre, vinduer eller noget helt andet i Køge, Solrød eller Greve, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 50 58 24 57 eller skrive på e-mail kontakt@mark-bay.dk.

Få et uforpligtende tilbud